GadgetGear.nl

CES: Razer presenteert monitor en PC kasten

Razer heeft tijdens de CES een nieuwe edge-to-edge monitor gepresenteerd en drie nieuwe PC behuizingen. Geen van de producten staat gepland voor Europa.

Razer Raptor monitor

De Razer Raptoris een 27 inch monitor. De beeldplaat heeft een WQHD resolutie meegekregen of 2560×1440 pixels. De monitor, met een responsetijd van 1ms / 144Hz, heeft ondersteuning voor AMD Radeon FreeSync. Ook voegt Razer Motion Blur reductie toe. Achterop zitten een HDMI, DisplayPort, USB-C en 2 USB-A aansluitingen. Met Razer’s flatcables worden de kabels letterlijk weggewerkt in het ontwerp van de voet.

Cases

De Lian Li Q11 Dynamic Designed by Razer is een PC behuizing ontwikkeld door Lian Li en ontworpen door Razer. Razer werkte al eerder samen met Antec. Alle verlichting in de ATX case is aanstuurbaar met Razer Synapse 3.

De Razer Tomahawk is een behuizing met een vierkant, minimalistisch ontwerp. Het doet sterk denken aan de vormgeving van de Razer Phone 2. Ook dit is een ATX behuizing.

De Razer Tomahawk Elite is het vlaggenschip onder de nieuwe cases. Zowel de boven- als zijkanten zijn van getemperd glas. Het voorpaneel is van matzwart aluminium.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten