GadgetGear.nl

CES: Pure introduceert de Siesta Charge wekker

Het lijkt zo passend voor deze eerste maand van het jaar. Het introduceren van een nieuwe wekker of wekker radio. Pure doet het met haar Siesta Charge. Een wekkerradio met draadloze qI lader.

Wie het merk Pure een beetje kent, weet dat het merk zich sterk richt op DAB+ radio’s. De Siesta Charge is dan ook een wekker met ingebouwde DAB+ ontvanger. Daarnaast is bovenop de wekker ruimte gemaakt voor een draadloze qI lader.

De Pure Siesta Charge beschikt over een CrystalVue+ display dat de intensiteit van het display aanpast op het omgevingslicht. Zo kun je bij daglicht de tijd aflezen, maar straalt hij je ’s nachts niet wakker. Wanneer je een alarm hebt gezet, zal de Pure Siesta Charge het volume hiervan rustig opbouwen om je te wekken.

Beschikbaarheid

De Pure Siesta Charge gaat €149,99 kosten.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten