CES: Pure introduceert de Siesta Charge wekker

Het lijkt zo passend voor deze eerste maand van het jaar. Het introduceren van een nieuwe wekker of wekker radio. Pure doet het met haar Siesta Charge. Een wekkerradio met draadloze qI lader.

Wie het merk Pure een beetje kent, weet dat het merk zich sterk richt op DAB+ radio’s. De Siesta Charge is dan ook een wekker met ingebouwde DAB+ ontvanger. Daarnaast is bovenop de wekker ruimte gemaakt voor een draadloze qI lader.

De Pure Siesta Charge beschikt over een CrystalVue+ display dat de intensiteit van het display aanpast op het omgevingslicht. Zo kun je bij daglicht de tijd aflezen, maar straalt hij je ’s nachts niet wakker. Wanneer je een alarm hebt gezet, zal de Pure Siesta Charge het volume hiervan rustig opbouwen om je te wekken.

Beschikbaarheid

De Pure Siesta Charge gaat €149,99 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram