GadgetGear.nl

CES: Ook Gardena is aangesloten op Apple HomeKit

De afgelopen techbeurzen waren het vooral Amazon Alexa en Google Assistant die om de aandacht vochten. Maar deze CES lijkt alles om Apple’s Siri en HomeKit te gaan. Zelfs Gardena sluit de tuin aan op Apple’s smart home platform.

Met de nieuwe Apple HomeKit ondersteuning, is het mogelijk om Gardena robotgrasmaaiers en sproeiers door andere HomeKit apparaten en Siri aan te laten sturen. Het systeem uit 2016 is daarmee een flink stuk slimmer geworden. Inmiddels zijn er 20 tools van Gardena die hierop aan te sluiten zijn.

Naast ondersteuning voor Apple HomeKit, was er al ondersteuning voor IFTTT, Amazon Alexa en Google Assistant. Ze zijn dus lekker bezig bij Gardena.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten