CES: Netatmo introduceert Slimme Video Deurbel

Netatmo kennen we van origine van de weerstations, maar ze hebben ook al wat interessante Ip camera concepten gelanceerd. De nieuwste innovatie is de ‘Slimme Video Deurbel’.

De Netatmo Slimme Video Deurbel is een deurbel met ingebouwde camera. Hoewel er al meer merken zijn die dit doen, claimt NetAtmo de eerste te zijn met Apple HomeKit integratie. Binnen Apple huishoudens zal de deurbel dan ook meteen een streepje voor krijgt.

Met de videodeurbel is tweeweg communicatie mogelijk. Waar je ook bent, je kunt altijd praten met de persoon die op de bel drukt. De camera streamt de beelden dan in FullHD met een beeldhoek van 160 graden. De deurbel kan ook op alle bestaande 8-230 Volt systemen worden aangesloten, dus kabels trekken is waarschijnlijk niet nodig.Beelden worden opgeslagen op een ingebouwde SD kaart. Geen abonnementskosten dus.

De Netatmo Slimme Video Deurbel zou vanaf de zomer op de markt moeten komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.