LifX heeft tijdens de CES twee grote firmware updates gepresenteerd voor haar Tile LED verlichting. Het gaan om Tile Tap en Tile Fire. Met deze updates ontstaan nieuwe functies en animaties op de tegels.

Met Tile Tap is het ineens mogelijk om de LifX Tile als knop te gebruiken. Door er op te tikken, kun je een actie starten. Bijvoorbeeld een bepaalde animatie. Die animatie zou dan uit de nieuwe Tile Fire update kunnen komen. Deze update zorgt voor kleur, morph en vuur effecten die in de tegels gebruikt kunnen worden.

De LifX Tile tegels worden aangestuurd via WiFi en de LifX app. LifX is onder anderen compatible met IFTTT.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.