GadgetGear.nl

CES: LifX komt met nieuwe functies voor haar Tile verlichting

LifX heeft tijdens de CES twee grote firmware updates gepresenteerd voor haar Tile LED verlichting. Het gaan om Tile Tap en Tile Fire. Met deze updates ontstaan nieuwe functies en animaties op de tegels.

Met Tile Tap is het ineens mogelijk om de LifX Tile als knop te gebruiken. Door er op te tikken, kun je een actie starten. Bijvoorbeeld een bepaalde animatie. Die animatie zou dan uit de nieuwe Tile Fire update kunnen komen. Deze update zorgt voor kleur, morph en vuur effecten die in de tegels gebruikt kunnen worden.

De LifX Tile tegels worden aangestuurd via WiFi en de LifX app. LifX is onder anderen compatible met IFTTT.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten