De CES in Las Vegas komt eraan. Dé gadgetbeurs van het voorjaar en ook dit jaar is onze Albert Zeeman aanwezig. Wat mogen we dit jaar verwachten? Opvouwbare smartphones? Zeker! Auto’s? Dat niet alleen!

CES, de Autoshow

Vorig jaar zagen we al een enorme verschuiving in de automotive industrie. Vele nieuwe innovaties werden niet meer op de autobeurs gepresenteerd; die waren op de CES. Met zelf-rijdende auto’s en nieuwe infotainment technologie in volle ontwikkeling, lijkt de CES steeds meer een autoshow te worden. We kunnen niet wachten. Zou Dyson al iets te tonen hebben?

Introductie 5G

Hoewel we hier in Nederland voorlopig nog geen 5G breedbandnetwerk hebben, gaan we dit jaar wel een hele lijn nieuwe 5G smartphones zien. Van de Samsung Galaxy S10 klasse tot de nieuwste modellen van LG, Sony, OnePlus, Nokia en misschien zelfs van Huawei. En als het geen complete toestellen zijn, zullen ze in ieder geval de belofte doen, dit jaar 5G in de schappen te leggen.

8K TV’s

Tijdens de IFA introduceerden de eerste merken al 8K TV’s. Een technologie die eigenlijk nog niet klaar is. Tijdens de CES verwachten we een stortvloed aan 8K TV presentaties. Sony, Philips, Samsung, LG, TCL, HiSense. Iedereen zal naar verwachting meedoen.

Robots

Innoveren met robot’s is lastig. Al jaren zien we dezelfde partijen in deze markt. Vooral aan de kant van LG verwachten we weer het nodige.

Meer meuk

Onder het kopje, meer van hetzelfde, verwachten we ook heel veel. Meer AR/VR headsets, meer drones, meer gaming PC’s, meer hoofdtelefoons. Maar als hier iets tofs tussen zit, zullen we het zeker melden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.