GadgetGear.nl

CES: Aftershokz presenteert twee nieuwe, trillende headsets voor sporters

Deze CES komt Aftershokz met twee nieuwe headsets op basis van botgeleiding. Daarbij wordt de muziek niet via de gehoorgang het hoofd in gebracht, maar via de schedel. Hierdoor kun je muziek luisteren en tegelijk veilig sporten.

Tijdens de CES heeft Aftershokz twee nieuwe uitvoeringen van deze headsets gepresenteerd. Beide headsets zijn op sporters gericht.

Xtrainerz

De Aftershokz Xtrainerz zijn speciale headsets die waterdicht zijn. Hierdoor kun je met deze headset op zwemmen, dus watersporten beoefenen en toch naar jouw favoriete muziek luisteren.

Deze uitvoering lijkt sterk op een doorontwikkeling op de Aftershokz Air, waar ik zelf nog heel veel mee sport.

Optishokz

De Aftershokz Optishokz zijn headsets gericht op buitensporters. Bijvoorbeeld wielrenners. Zo zijn deze headsets voorzien van een sportbril. Feitelijk is het een bluetooth zonnebril die het bedrijf vorige IFA al even aan ons liet zien.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten