BenQ heeft vandaag de CinePrime W2700 gepresenteerd. Een nieuwe projector, gericht op de thuisbioscoop. Zoals je van een nieuwe projector mag verwachten, krijg je 4K ondersteuning, maar dat is niet alles.

Deze nieuwe BenQ CinePrime W2700 ondersteund ook HDR Pro en is (volgends BenQ zelf) de eerste die daarnaast ook bijna het hele DCI-P3 kleurenspectrum weergeeft op 4K resolutie. Om precies te zijn, behaalt deze projector 95% van het DCI-P3 spectrum en 100% van het Rec. 709 spectrum. Om het plaatje ook nog scherp op het doek te zetten, beschikt deze projector over zes groepen van 10 glazen elementen.

BenQ voorziet de projector ook van CinemaMaster Video+- en CinemaMaster Audio+ 2. Dit zijn beeld en audioverbeteraars. Het lenzensysteem kan het beeld aanpassen met een 1,3x zoom en lens-shift.

Vanaf februari is de BenQ CinePrime W2700 te koop voor €1.890.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.