GadgetGear.nl

Teufel vernieuwt haar Airy hoofdtelefoon

De Airy lijkt een icoon binnen Teufel. De on-ear bluetooth hoofdtelefoon heeft een bijna iconische studio look. De ontwerpers van het Berlijnse audiomerk hebben het model op veel punten aangepast.

Zo is de accuduur van deze bluetooth hoofdtelefoon vergroot van 20 naar 30 uur. Na één uur opladen kun je nu 15 uur luisteren. Het bleutooth bereik is vergroot naar 12 meter en er is ondersteuning voor Qualcomm aptX. Het geluid komt van 40mm HD drivers in de oorschelpen waarvan de ringen nu vervangbaar zijn. Zo pas je de kleur van het accent aan op jouw outfit.

De Teufel Airy gaat €149,99 kosten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten