GadgetGear.nl

Speedlink presenteert twee nieuwe gaming muizen

Speedlink heeft twee nieuwe gamingmuizen geïntroduceerd.  De Karios en Sicanos moeten een verschillend publiek aanspreken en zijn voorzien van RGB verlichting.

Met de Karios en Sicanos zet Speedlink twee nieuwe gaming muizen op de markt met een volledig verschillend design. Beide muizen zijn voorzien van een rubberen coating en hebben hun eigen high-end Pixart sensor.

Sicanos

De Sicanos is voorzien van zeven programmeerbare toetsen en de Pixart 3325 sensor met een maximum van 10.000 DPI. Zowel de rechter als linker zijkanten zijn te vervangen met andere, bijgeleverde opzet stukken. Zo kan de Sicanos zich beter vormen naar meerdere grootte handen en voorkeuren.

De Sicanos heeft een prijskaartje van € 49,99 .

Tarios

De Tarios heeft zelfs 12 programmeerbare toetsen, waaronder een DPI schakelaar en een Rapid-Fire toets. Voorzien van een Pixart 3360 sensor, heeft de Tarios een maximaal DPI van 12.000. Ook is het gewicht van de muis aan te passen met drie extra gewichten

De adviesprijs van de Tarios is € 59,99

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten