GadgetGear.nl

QNAP Mustang-200 is extra rekenkracht voor NAS of PC

NAS fabrikant QNAP heeft een nieuwe uitbreidingskaart voor NAS servers en desktops gepresenteerd. Het gaat om de QNAP Mustang-200 PCIe kaart met twee Intel Core i of Celeron processors.

Met de QNAP Mustang-200 voeg je in één keer twee Intel Celeron, Core i5 of Intel Core i7 processors aan een systeem toe. Dit kan een NAS zijn, maar mag ook een desktop PC zijn die net wat meer ademruimte nodig heeft.

De QNAP Mustang-200 is een PCIe 2.0 x4 kaart. Naast de dubbele CPU, bevat de kaart ook een Intel Graphics GPU die assisteert bij transcoding opdrachten. Elke CPU op de kaart krijgt een eigen IP adres en wordt met een eigen 10GbE netwerkchip verbonden. De Intel Core i5 en Core i7 modellen zijn voorzien van een eigen M.2 SSD tot 512GB per processor en maximaal 16GB RAM per processor.

Niet iedere QNAP NAS kan met deze kaarten overweg. Onder anderen omdat de voeding minimaal 450 Watt of minimaal 550 Watt moet leveren. Het is dus handig om eerst de compatibility te testen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten