Nintendo lijkt opnieuw te stoppen met haar retro mini consoles. De productie van de Nintendo Classic Mini NES en de Nintendo Classic Mini NES zou in de VS nog voldoende zijn voor de verkopen tijdens de feestdagen.

Daarna zou Nintendo slechts nog de voorraden op verkopen. De Amerikaanse topman Reggie Fils-Aimé verklaarde dit tegenover de The Hollywood Reporter. Over de Europese voorraden deed hij geen uitspraken.

Nintendo stopte al eens eerder met de productie van de Nintendo Classic Mini NES. Het resultaat was dat mensen de console gingen hamsteren en dat zelfs webwinkels als Conrad enorme bedragen vroegen voor de laatste exemplaren. Zoals we een beetje van Nintendo gewend zijn, werd de productie later hervat. Net als met de Amiiboo die soms zeldzaam lijken te zijn en na een tijdje weer gewoon in de schappen liggen.

De Nintendo Classic Mini NES verscheen in 2016. De Nintendo Classic Mini SNES verscheen in 2017. Sony lanceerde deze maand haar Playstation Mini. Bol.com heeft in ieder geval nog voorraden. Bij CoolBlue hebben ze de SNES Classic in ieder geval al niet meer.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.