GadgetGear.nl

Nintendo stopt productie Classic Mini NES en SNES

Nintendo lijkt opnieuw te stoppen met haar retro mini consoles. De productie van de Nintendo Classic Mini NES en de Nintendo Classic Mini NES zou in de VS nog voldoende zijn voor de verkopen tijdens de feestdagen.

Daarna zou Nintendo slechts nog de voorraden op verkopen. De Amerikaanse topman Reggie Fils-Aimé verklaarde dit tegenover de The Hollywood Reporter. Over de Europese voorraden deed hij geen uitspraken.

Nintendo stopte al eens eerder met de productie van de Nintendo Classic Mini NES. Het resultaat was dat mensen de console gingen hamsteren en dat zelfs webwinkels als Conrad enorme bedragen vroegen voor de laatste exemplaren. Zoals we een beetje van Nintendo gewend zijn, werd de productie later hervat. Net als met de Amiiboo die soms zeldzaam lijken te zijn en na een tijdje weer gewoon in de schappen liggen.

De Nintendo Classic Mini NES verscheen in 2016. De Nintendo Classic Mini SNES verscheen in 2017. Sony lanceerde deze maand haar Playstation Mini. Bol.com heeft in ieder geval nog voorraden. Bij CoolBlue hebben ze de SNES Classic in ieder geval al niet meer.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten