Nintendo stopt productie Classic Mini NES en SNES

Classic Mini NES en SNES kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Nintendo lijkt opnieuw te stoppen met haar retro mini consoles. De productie van de Nintendo Classic Mini NES en de Nintendo Classic Mini NES zou in de VS nog voldoende zijn voor de verkopen tijdens de feestdagen.

Daarna zou Nintendo slechts nog de voorraden op verkopen. De Amerikaanse topman Reggie Fils-Aimé verklaarde dit tegenover de The Hollywood Reporter. Over de Europese voorraden deed hij geen uitspraken.

Nintendo stopte al eens eerder met de productie van de Nintendo Classic Mini NES. Het resultaat was dat mensen de console gingen hamsteren en dat zelfs webwinkels als Conrad enorme bedragen vroegen voor de laatste exemplaren. Zoals we een beetje van Nintendo gewend zijn, werd de productie later hervat. Net als met de Amiiboo die soms zeldzaam lijken te zijn en na een tijdje weer gewoon in de schappen liggen.

De Nintendo Classic Mini NES verscheen in 2016. De Nintendo Classic Mini SNES verscheen in 2017. Sony lanceerde deze maand haar Playstation Mini. Bol.com heeft in ieder geval nog voorraden. Bij CoolBlue hebben ze de SNES Classic in ieder geval al niet meer.

Classic Mini NES en SNES kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dennis van Dijk
Mijn passie zit in muziek en entertainment. Deze passie draag ik graag sinds 2012 uit op GadgetGear.nl.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram