Veel tech van vandaag hebben we te danken aan Star Trek. Maar… Back tot he Future heeft lang, lang geleden de lat heel hoog gelegd… voor Nike. En komend jaar gaan ze leveren.

De afgelopen jaren kwam Nike al vaker in het nieuws met remakes van de schoenen uit Back tot he Future. Maar in 2019 gaan ze, met zelfstrikkende veters, in massaproductie. De nieuwe schoenen zien er niet zo uit als die uit de film, maar strikken zichzelf wel. De schoen die Nike nu gaat verkopen, gaat in de VS $350 kosten. De technologie wordt HyperAdapt genoemd.

Overigens bracht Nike in 2016 al eens een HyperAdapt schoen op de markt. Die moest $700 kosten, maar nu is de technologie kennelijk een stuk gemakkelijker te produceren. Op de foto zie je die eerste generatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.