GadgetGear.nl

Nike’s zelf strikkende schoenen volgend jaar te koop

Veel tech van vandaag hebben we te danken aan Star Trek. Maar… Back tot he Future heeft lang, lang geleden de lat heel hoog gelegd… voor Nike. En komend jaar gaan ze leveren.

De afgelopen jaren kwam Nike al vaker in het nieuws met remakes van de schoenen uit Back tot he Future. Maar in 2019 gaan ze, met zelfstrikkende veters, in massaproductie. De nieuwe schoenen zien er niet zo uit als die uit de film, maar strikken zichzelf wel. De schoen die Nike nu gaat verkopen, gaat in de VS $350 kosten. De technologie wordt HyperAdapt genoemd.

Overigens bracht Nike in 2016 al eens een HyperAdapt schoen op de markt. Die moest $700 kosten, maar nu is de technologie kennelijk een stuk gemakkelijker te produceren. Op de foto zie je die eerste generatie.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten