GadgetGear.nl

Nederlandse gadget stuurt aanrakingen door

Tijdens de CES mochten we hem al even zien, de HEY. Een polsbandje uit Nederland dat iets heel belangrijks moet doen. Namelijk; aanrakingen doorgeven. In real time. House of Haptics lanceerde de gadget vandaag.

Wanneer je een aanraking van iemand krijgt via de HEY armband, kan dit overal vandaan zijn. Daarom laat de app zien waar die persoon op dat moment is. Heerlijk voor een stukje liefde op afstand. En dat is ook precies het idee achter het bandje. Elkaar wat aandacht en liefde sturen.

Het is niet een simpele trilling die het bandje doorstuurt. Het bandje knijpt lichtjes in jouw pols alsof iemand deze echt vastpakt. Het bandje is waterdicht en kan dus overal gebruikt worden. Op een acculading van 30 minuten werkt hij 30 dagen.

Daarom is er ook een HEY armband voor hem en voor haar. Die voor mannen is mat zwart wat het bandje een stoer karakter geeft. Die voor haar is mat wit met een rose-goud geschilderd elementje erin.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten