Nederlandse gadget stuurt aanrakingen door

Tijdens de CES mochten we hem al even zien, de HEY. Een polsbandje uit Nederland dat iets heel belangrijks moet doen. Namelijk; aanrakingen doorgeven. In real time. House of Haptics lanceerde de gadget vandaag.

Wanneer je een aanraking van iemand krijgt via de HEY armband, kan dit overal vandaan zijn. Daarom laat de app zien waar die persoon op dat moment is. Heerlijk voor een stukje liefde op afstand. En dat is ook precies het idee achter het bandje. Elkaar wat aandacht en liefde sturen.

Het is niet een simpele trilling die het bandje doorstuurt. Het bandje knijpt lichtjes in jouw pols alsof iemand deze echt vastpakt. Het bandje is waterdicht en kan dus overal gebruikt worden. Op een acculading van 30 minuten werkt hij 30 dagen.

Daarom is er ook een HEY armband voor hem en voor haar. Die voor mannen is mat zwart wat het bandje een stoer karakter geeft. Die voor haar is mat wit met een rose-goud geschilderd elementje erin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dennis van Dijk
Mijn passie zit in muziek en entertainment. Deze passie draag ik graag sinds 2012 uit op GadgetGear.nl.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram