LG heeft een nieuwe monitor voor de creatieve sector ontwikkeld. Het gaat om de LG 32UL950. Een 4K UHD monitor met LG’s Nano IPS beeldtechnologie. Deze brengt eigenschappen met zich mee die ideaal lijken te zijn voor beeldbewerking.

De LG 32UL950 UltraFine is een monitor met een UHD/4K resolutie. De monitor zou in staat zijn om 98% van het DCI-P3 kleurengamma weer te geven en 135% van het sRGB kleurenspectrum.

Met de LG 32UL950 zou je ook minder zooi op jouw bureau moeten krijgen. De monitor is via Thunderbolt 3 met Daisy Chain aan te sluiten. 1 kabel dus voor data en stroom. Bovendien functioneert deze een beetje als een hub waardoor je twee van deze monitoren aan elkaar kunt koppelen. Ook kan de laptop nog worden opgeladen via deze verbinding. De datasnelheid over de Thunderbolt 3 verbinding zou nog een nette 40GB/s zijn.

De LG 32UL950 ligt deze maand in de winkel voor €1.299.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.