GadgetGear.nl

LG introduceert nieuwe monitor voor creatievelingen

LG heeft een nieuwe monitor voor de creatieve sector ontwikkeld. Het gaat om de LG 32UL950. Een 4K UHD monitor met LG’s Nano IPS beeldtechnologie. Deze brengt eigenschappen met zich mee die ideaal lijken te zijn voor beeldbewerking.

De LG 32UL950 UltraFine is een monitor met een UHD/4K resolutie. De monitor zou in staat zijn om 98% van het DCI-P3 kleurengamma weer te geven en 135% van het sRGB kleurenspectrum.

Met de LG 32UL950 zou je ook minder zooi op jouw bureau moeten krijgen. De monitor is via Thunderbolt 3 met Daisy Chain aan te sluiten. 1 kabel dus voor data en stroom. Bovendien functioneert deze een beetje als een hub waardoor je twee van deze monitoren aan elkaar kunt koppelen. Ook kan de laptop nog worden opgeladen via deze verbinding. De datasnelheid over de Thunderbolt 3 verbinding zou nog een nette 40GB/s zijn.

De LG 32UL950 ligt deze maand in de winkel voor €1.299.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten