Het Amerikaanse GoPro heeft besloten om een deel van de productie in China te stoppen. De voornaamste regen lijkt de handelsoorlog tussen thuisland Amerika en productieland China.

GoPro lijkt geen zin te hebben in allerhanden sancties aangaande import heffingen. Daarmee probeert Donald Trump de VS weer interessant te maken als productieland. Nu sluipt een groot deel van de Dollars weg naar China terwijl Trump in eigen land voor banen moet zorgen.

De camera’s die voor de VS bedoeld zijn, zullen door GoPro nu weer in eigen land gefabriceerd worden. De productie zou komende zomer al moeten starten. Camera’s voor overige landen blijven gewoon in China van de band rollen. Ook die voor Nederland.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.