GadgetGear.nl

GoPro stopt deels met produceren in China

Het Amerikaanse GoPro heeft besloten om een deel van de productie in China te stoppen. De voornaamste regen lijkt de handelsoorlog tussen thuisland Amerika en productieland China.

GoPro lijkt geen zin te hebben in allerhanden sancties aangaande import heffingen. Daarmee probeert Donald Trump de VS weer interessant te maken als productieland. Nu sluipt een groot deel van de Dollars weg naar China terwijl Trump in eigen land voor banen moet zorgen.

De camera’s die voor de VS bedoeld zijn, zullen door GoPro nu weer in eigen land gefabriceerd worden. De productie zou komende zomer al moeten starten. Camera’s voor overige landen blijven gewoon in China van de band rollen. Ook die voor Nederland.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten