Dyson vernieuwt de Pure Hot+Cool

Dyson Pure Hot+Cool kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Warm de winter in, met schone lucht. Dyson introduceerde vorig seizoen al een luchtreiniger met verwarmingsfunctie. Met de nieuwe Dyson Pure Hot+Cool tilt Dyson deze naar een hoger plan.

Zo is de nieuwe Dyson Pure Hot+Cool voorzien van het LCD display dat ook op andere modellen zit. Met dit LCD display krijg je real-time feedback over de kwaliteit van de lucht, temperatuur, luchtfilters en andere zaken. Zonder dat je eerst de app op jouw smartphone hoeft te openen. Handig! Eerder dit jaar schreven we al een review van de luchtreinigers zonder verwarming die deze update ondergingen.

Naast het display is er nog iets belangrijks veranderd. De filters worden gesplitst. Zo hoef je alleen die filters te vervangen die daadwerkelijk verstopt zitten. En dit weet je beter doordat de app de kwaliteit van de filters daadwerkelijk meet in plaats van een gokje waagt. Deze nieuwe generatie is dus een heel stuk slimmer dan de vorige generatie. Met de filters haalt Dyson niet alleen fijnstof uit de lucht, maar ook een hoop andere schadelijke stoffen. Later deze week lees je bij ons al de review van deze nieuwe Dyson Pure Hot+Cool. Bovendien draait hij nu 350 graden en... kan hij ook naar achteren blazen. Door de grotere luchtopening verspreidt de schone (en warme) lucht zich rustiger door de woning.

Dyson Pure Hot+Cool kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram