GadgetGear.nl

Dyson vernieuwt de Pure Hot+Cool

Warm de winter in, met schone lucht. Dyson introduceerde vorig seizoen al een luchtreiniger met verwarmingsfunctie. Met de nieuwe Dyson Pure Hot+Cool tilt Dyson deze naar een hoger plan.

Zo is de nieuwe Dyson Pure Hot+Cool voorzien van het LCD display dat ook op andere modellen zit. Met dit LCD display krijg je real-time feedback over de kwaliteit van de lucht, temperatuur, luchtfilters en andere zaken. Zonder dat je eerst de app op jouw smartphone hoeft te openen. Handig! Eerder dit jaar schreven we al een review van de luchtreinigers zonder verwarming die deze update ondergingen.

Naast het display is er nog iets belangrijks veranderd. De filters worden gesplitst. Zo hoef je alleen die filters te vervangen die daadwerkelijk verstopt zitten. En dit weet je beter doordat de app de kwaliteit van de filters daadwerkelijk meet in plaats van een gokje waagt. Deze nieuwe generatie is dus een heel stuk slimmer dan de vorige generatie. Met de filters haalt Dyson niet alleen fijnstof uit de lucht, maar ook een hoop andere schadelijke stoffen. Later deze week lees je bij ons al de review van deze nieuwe Dyson Pure Hot+Cool. Bovendien draait hij nu 350 graden en… kan hij ook naar achteren blazen. Door de grotere luchtopening verspreidt de schone (en warme) lucht zich rustiger door de woning.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten