GadgetGear.nl

Dyson AirWrap, de ultieme haartool

Met de Dyson Supersonic wist het bedrijf in 2016 de föhn opnieuw uit te vinden. In no-time leek het de meest begerenswaardige föhn in Nederland te worden en ook onze review was lovend. Met de Airwrap laat Dyson zien zich vast te bijten in deze markt.

De Airwrap gaat eigenlijk verder waar de Dyson SuperSonic stopt. Namelijk bij het stylen van haar met niet al te hete luchtstromen. Hete luchtstromen blijven een groot gevaar voor haar omdat haar kan verbranden. Door op een andere manier met lucht om te gaan, zou de Airwrap hetzelfde resultaat moeten opleveren als een tool die wel met grote hitte werkt om haren te stylen.

Zo is het mogelijk om met de Dyson Airwrap krullen te zetten, maar ook om steil haar te creëren. Een groot voordeel zit nu ook in de tijd die je nodig hebt. Met de Dyson Airwrap is het niet nodig om haar eerst helemaal droog te föhnen voor het stylen. De Airwrap kan met zowel vochtig als droog haar worden gebruikt. En als man willen we dan natuurlijk weten hoe dit technisch gezien werkt.

Het geheim zit hem in waterstofverbindingen in het haar. Deze geven het haar vorm en worden verbroken wanneer ze nat worden. Je reset met vocht de natuurlijke vorm van jouw haar. Maar, droog je het haar met deze stylingtool, blijft het haar zoals het opdroog. Dus met grote krullen, steil, met waves etc. En nu snap ik ook waarom vrouwen klagen wanneer ze met hun haren niet in de regen willen lopen. Dat kost een fortuin bij de kapper :-).

Dyson levert de Dyson Airwrap met een zeer uitgebreide collectie accessoires. Netjes in een koffertje. Iedere accessoire zorgt voor een andere styping. Leuk detail is dat er ook een Pre-Styling Dryer bij zit. Daarmee lijkt de Airwrap de SuperSonic deels of helemaal te vervangen voor het drogen van haar. Maar daar vertellen we je na de test meer over.

Update – De Airwrap Pre-Styling Dryer is gemaakt om het haar slechts deels te drogen. Voor compleet droog haar blijft de Dyson Supersonic nodig.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten