Met de Dyson Supersonic wist het bedrijf in 2016 de föhn opnieuw uit te vinden. In no-time leek het de meest begerenswaardige föhn in Nederland te worden en ook onze review was lovend. Met de Airwrap laat Dyson zien zich vast te bijten in deze markt.

De Airwrap gaat eigenlijk verder waar de Dyson SuperSonic stopt. Namelijk bij het stylen van haar met niet al te hete luchtstromen. Hete luchtstromen blijven een groot gevaar voor haar omdat haar kan verbranden. Door op een andere manier met lucht om te gaan, zou de Airwrap hetzelfde resultaat moeten opleveren als een tool die wel met grote hitte werkt om haren te stylen.

Zo is het mogelijk om met de Dyson Airwrap krullen te zetten, maar ook om steil haar te creëren. Een groot voordeel zit nu ook in de tijd die je nodig hebt. Met de Dyson Airwrap is het niet nodig om haar eerst helemaal droog te föhnen voor het stylen. De Airwrap kan met zowel vochtig als droog haar worden gebruikt. En als man willen we dan natuurlijk weten hoe dit technisch gezien werkt.

Het geheim zit hem in waterstofverbindingen in het haar. Deze geven het haar vorm en worden verbroken wanneer ze nat worden. Je reset met vocht de natuurlijke vorm van jouw haar. Maar, droog je het haar met deze stylingtool, blijft het haar zoals het opdroog. Dus met grote krullen, steil, met waves etc. En nu snap ik ook waarom vrouwen klagen wanneer ze met hun haren niet in de regen willen lopen. Dat kost een fortuin bij de kapper :-).

Dyson levert de Dyson Airwrap met een zeer uitgebreide collectie accessoires. Netjes in een koffertje. Iedere accessoire zorgt voor een andere styping. Leuk detail is dat er ook een Pre-Styling Dryer bij zit. Daarmee lijkt de Airwrap de SuperSonic deels of helemaal te vervangen voor het drogen van haar. Maar daar vertellen we je na de test meer over.

Update – De Airwrap Pre-Styling Dryer is gemaakt om het haar slechts deels te drogen. Voor compleet droog haar blijft de Dyson Supersonic nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.