Een nog snellere OnePlus 6T, ja het kan. Hoewel het toestel overal een enorm hoog scoorde in de benchmarks, is er nu de OnePlus 6T McLaren Edition. Daarmee spreekt OnePlus niet alleen de raceliefhebber aan, maar is de kans groot dat het ook de gamers voor zich kan winnen.

10GB werkgeheugen

OnePlus scoorde namelijk al hoog met de OnePlus 6T met 8GB aan werkgeheugen. Met de OnePlus 6T McLaren Edition gooit OnePlus nog eens 2GB aan werkgeheugen in het toestel. Daarmee laat het vrijwel alle andere merken in de Nederlandse markt achter zich.

Warp Charge 30

Daarnaast introduceert de OnePlus 6T McLaren Edition ook de Warp Charge laadstandaard. Daarmee is het toestel in 20 minuten voldoende opgeladen voor een hele dag gebruik (dus niet 100% opgeladen). Het toestel wordt met 30 Watt opgeladen. Dezelfde snelheid die we zien in de ROG Phone van Asus (waarvan later vandaag de review).

McLaren stijl

Het bekende papaja oranje van McLaren komt terug in de randen van deze nieuwe OnePlus. Deze rand verandert aan de bovenkant naar zwart. Achter de glazen achterkant zit een koolstof patroon dat eveneens herkenbaar is voor de McLaren uitstraling. De Warp Charge 30 lader wordt bovendien geleverd met een oranje, gevlochten kabel waar we OnePlus rood gewend zijn.

Zelfs de doos bevat het McLaren speedmark, gemaakt van hetzelfde carbon dat voor de bolides van het merk wordt gebruikt. Voor de hele oplage van deze uitvoering is evenveel carbon gebruikt als voor zes formule 1 auto’s. Verder krijg je een boek over OnePlus en McLaren en de nodige achtergronden en andere aanpassingen aan de software.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.