GadgetGear.nl

Dit is Apple’s slaapmonitor

Na de introductie van een slimme speaker, zet Apple opnieuw een smart home product in de markt. Ditmaal gaat het om de Beddit 3. Een slimme sensor die jouw nachtrust meet.

De Apple Beddit wordt gelanceerd samen met de Beddit app voor de iPhone. Met de app kun je jouw slaappatroon analyseren en zo verbeteren. De app gebruikt hiervoor de Baddit slaapsensor. Deze 2mm dikke sensorstrip wordt op het matras gelegd. Het houdt de temperatuur bij, jouw snurkgedrag, luchtvochtigheid, ademhaling en zelfs de hartslag. De sensor wordt gevoed via een standaard USB aansluiting. De communicatie met de app zal dan ook draadloos zijn.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten