Na de introductie van een slimme speaker, zet Apple opnieuw een smart home product in de markt. Ditmaal gaat het om de Beddit 3. Een slimme sensor die jouw nachtrust meet.

De Apple Beddit wordt gelanceerd samen met de Beddit app voor de iPhone. Met de app kun je jouw slaappatroon analyseren en zo verbeteren. De app gebruikt hiervoor de Baddit slaapsensor. Deze 2mm dikke sensorstrip wordt op het matras gelegd. Het houdt de temperatuur bij, jouw snurkgedrag, luchtvochtigheid, ademhaling en zelfs de hartslag. De sensor wordt gevoed via een standaard USB aansluiting. De communicatie met de app zal dan ook draadloos zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.