GadgetGear.nl

Apple gaat weer in India produceren

Apple lijkt van plan een deel van de iPhone X-series in India te gaan produceren. Hoewel het een deel van de productie uit China weghaalt, is de nieuwe fabriek toch ook onderdeel van producent Foxconn.

De Foxconn fabriek waar Apple gaat produceren staat in Sriperumbudur. Apple zou van plan zijn om met name de goedkopere X-series toestellen daar te gaan assembleren. India is namelijk een groeimarkt voor Apple omdat het maar 2% marktaandeel heeft. Hoewel het land veel armoede kent, worden de rijken steeds rijker.

Één van de redenen dat Apple moeite heeft om succesvol te worden in het land, is mogelijk de importheffing die het land kent. Het belast producten uit het buitenland extra zwaar. Door halffabricaten naar de fabriek in India te sturen en daar in elkaar te zetten, zou Apple mogelijk een deel van deze heffingen ontlopen. Zo zou Apple in staat worden gesteld om de X-series goedkoper in India aan te bieden.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten