Dennis van Dijk
Dennis van Dijk

Samsung toont nieuwe flip smartphone

Tijdens haar developer conference, liet Samsung haar versie van het vouwbare display zien. Daarnaast lanceerde Samsung ook de W2019, een flip phone op basis van Android… zonder opvouwbaar display.

De Samsung W2019 wordt geen experimentje van Samsung. Het toestel wordt netjes uitgerust met de Qualcomm Snapdragon 845 chipset. Dit is de snelste chipset die Qualcomm momenteel levert. Samsung legt er bovendien ook nog eens 6GB werkgeheugen in en 128GB of 256GB aan opslagruimte. Wil je meer, kun je een micro-SD kaartje in het toestel plaatsen.

Bijzonder ook is dat het toestel feitelijk twee displays meekrijgt. Dichtgeklapt is het toestel eigenlijk een hele dikke Android smartphone. Alle apps zijn op dit display al goed bruikbaar. Dit superAMOLED display heeft een diagonaal van 4,2 inch en heeft een Full HD resolutie. Ook prima voor het streamen van films en series.

Klop je het toestel open, krijg je een numeriek toetsenbord waarmee je lekker retro telefoonnummers kunt draaien en zelfs berichten schrijven. Ook zie je hier het tweede display van het toestel.

De Android smartphone krijgt een 12-megapixel duo-camera aan de achterkant mee. Natuurlijk is de bixby knop weer aanwezig. Opvallend echter is de vingerafdruksensor op de zijkant van het toestel.

Samsung heeft in Nederland geen persbericht uitgestuurd. We verwachten dan ook niet dat Samsung het toestel naar Nederland zal brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.