Roccat Renga Boost, studio-grade headset keert terug

Roccat heeft zijn nieuwe Renga Boost uitgebracht. De Renga is een studio-grade gaming headset met hoogwaardige geluidsweergave. In 2016 verscheen de eerst Renga headset, welke ook premium geluid in een gaming headset introduceerde.

De Renga Boost is een remake van de in 2016 uitgekomen Renga. Ontworpen voor gamers die op zoek zijn naar een hoogwaardig geluidkwaliteit en draagcomfort. Deze headset is uitgerust met twee 50mm neodymium drivers voor een groot bereik.

Lange game sessies

Voor de lange gaming sessies bied de Renga Boost geventileerde ear-cups en een ergonomische hoofdband met pluche oor kussens. De hele headset weeg 210 gram en zou volgens Roccat zo’n 30% lichter moeten zijn dan concurerende headsets. Specifieke typen worden er niet genoemd, toch zou de behuizing sterk genoeg moeten zijn om vaak en zwaar te worden gebruikt.

Verder is de headset uitgerust met een in-line volume bediening, heb je de mogelijkheid hiermee  de microfoon te muten of unmuten. En aansluiten doe je via de enkele headphone jack of de twee losse stekkers om compatibiliteit te vergroten.

Review

Binnenkort kan je lezen wat wij op de redactie van de Roccat Renga Boost vinden!

Verkrijgbaarheid

De Roccat Renga Boost is nu verkrijgbaar voor  een adviesprijs van €59.99.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events