Opvouwbare smartphone Samsung in maart te koop

Nee, we weten al dat het niet de nieuwe Galaxy S10 zal worden. We gokten er zelfs op dat Samsung misschien zou door ontwikkelen voor de Galaxy Note10 series. Maar nee, de opvouwbare Android smartphone van Samsung komt in maart al in de winkel te liggen. Het lijkt dus een nieuw vlaggenschip te worden.

Op basis van het gerucht, zou Samsung rond het einde van het jaar al aan de massaproductie van de nieuwe smartphone moeten beginnen. Wellicht op basis van de nieuwe Samsung Exynos chipset of de Qualcomm Snapdragon 855 die we begin 2019 verwachten.

Het gerucht van Yonhap gaat ook dat deze nieuwe smartphone de Samsung Galaxy F gaat heten. In februari zou de Android smartphone in vol detail te zien zijn. Het zou ook één van de eerste Samsung smartphones met 5G ondersteuning worden.

Het bijzondere aan de Samsung Galaxy F is niet alleen dat het scherm buigbaar is, maar vooral de functie. De smartphone ontvouwt zich tot een kleine tablet. Hiervoor zullen de nodige aanpassingen in Android nodig zijn.

Tijdens de CES zal LG haar opvouwbare smartphone presenteren. Ondertussen ligt het eerste model van Royole al in de schappen… in China.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dennis van Dijk
Mijn passie zit in muziek en entertainment. Deze passie draag ik graag sinds 2012 uit op GadgetGear.nl.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram