Ook Oppo komt met opvouwbare Android smartphone

Hoewel Royole op dit moment de enige is die een opvouwbare smartphone verkoopt, en alleen in Azië, voegt Oppo zich bij het rijtje fabrikanten die met een opvouwbare smartphone komt.

Dit heeft Oppo productmanager Chuck Wang aan Tweakers.net laten weten. Het Chinese smartphonemerk verwacht haar verzie van de opvouwbare smartphone te presenteren tijdens het Mobile World Congress. Ondertussen zou LG haar versie al tijdens de CES laten zien, die enkele weken eerder plaats zal vinden in Las Vegas. Ook Huawei en Samsung zouden naar verwachting al wat op het MWC of de CES laten zien.

Oppo was de eerste met een vingerafdrukscanner onder het display en een uitschuifbare camera om zo de inkeping overbodig te maken. In 2020 hoopt het bedrijf de eerste te zijn die de selfie camera achter het display plaatst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.