GadgetGear.nl

Ook Oppo komt met opvouwbare Android smartphone

Hoewel Royole op dit moment de enige is die een opvouwbare smartphone verkoopt, en alleen in Azië, voegt Oppo zich bij het rijtje fabrikanten die met een opvouwbare smartphone komt.

Dit heeft Oppo productmanager Chuck Wang aan Tweakers.net laten weten. Het Chinese smartphonemerk verwacht haar verzie van de opvouwbare smartphone te presenteren tijdens het Mobile World Congress. Ondertussen zou LG haar versie al tijdens de CES laten zien, die enkele weken eerder plaats zal vinden in Las Vegas. Ook Huawei en Samsung zouden naar verwachting al wat op het MWC of de CES laten zien.

Oppo was de eerste met een vingerafdrukscanner onder het display en een uitschuifbare camera om zo de inkeping overbodig te maken. In 2020 hoopt het bedrijf de eerste te zijn die de selfie camera achter het display plaatst.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten