GadgetGear.nl

Netatmo beveiligingscamera werkt met Apple HomeKit

Het Franse Netatmo heeft vandaag een grote update uitgebracht voor haar Welcome beveiligingscamera. De camera was één van de eersten die gezichten kon herkennen. Nu krijgt de camera direct ondersteuning voor Apple HomeKit.

Met de ondersteuning voor Apple HomeKit krijgt de Netatmo Welcome meer mogelijkheden om geïntegreerd te worden in het smart home. Zo kunnen de camera’s nu via Siri worden aangestuurd. Je kunt dus direct een stream vanaf de camera openen. Daarnaast kan de camera bijvoorbeeld de lampen aanzetten wanneer het ziet dat er iemand langs loopt.

Netatmo geeft aan dat de update werkt op alle Netatmo Welcome camera’s.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

2 reacties

  • Het enige wat altijd jammer is met dit soort cameras is dat ze niet onvif- gecertificeerd zijn. Ze kunnen daarom niet zoals een echte bewakingscamera op bijvoorbeeld een recorder.

    • @Jasper, dit is een compleet ander businessmodel waarbij de camera op de lange duur geld oplevert via de Cloud diensten. Daar zit ook de rekenkracht die nodig is voor beeldanalyse. Zou dat in de camera zitten, zou de camera twee a drie keer zo duur worden en daarmee niet interessant voor de massamarkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten