GadgetGear.nl

Lasergamen in VR klinkt een stuk realistischer

Sinds kort is het mogelijk in Utrecht, lasergamen in VR. En waar ik nou net dacht dat zelf de laser niet meer echt zou zijn, blijkt dat The VR Room haar best heeft gedaan om het toch een heel stuk spannender te maken.

De arena van VR Lasergamen klinkt heel klein. Een vierkante ruimte met twee pilaren aan iedere kant. Om achter te schuilen. Maar als je geraakt wordt, is de beleving een stuk realistischer. Een speciaal pak moet er voor zorgen dat je de impact van het schot ook echt een beetje voelt.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten