GadgetGear.nl

Hyper introduceert eerste USB-C hub voor nieuwe iPad Pro

De nieuwe iPad Pro komt eraan een (eindelijk) heeft Apple haar Lightning plug overboord gegooid. Lang leven USB-C en dat hebben ze ook bij Hyper gedacht. Daar introduceren ze de eerste USB-C hub die op maat gemaakt is voor de tablet.

De Hyper USB-C hub voor iPad Pro is qua ontwerp helemaal gemaakt voor de iPad Pro. Wanneer de tablet op tafel ligt, is de afstand tussen de USB-C plug en de onderkant van de hub gelijk aan de afstand tussen de USB-C aansluiting op de iPad Pro en de afstand tot de onderkant van de tablet. Bovendien zit er een speciale, transparante bracket bij om te zorgen dat de verbinding tussen de twee zeer stevig is.

Met de Hyper USB-C dock voeg je behoorlijk wat aansluitingen toe aan de iPad Pro. Zo krijg je een HDMI uitgang, maar ook een microSD en SD cardreader, een USB-A aansluiting, een 3,5mm analoge audio uitgang en een USB-C aansluiting. Die laatste kun je ook gebruiken om de tablet op te laden met de hub erin.

Naar verwachting start de verkoop van deze hub rond januari. Hij zal dan €99 gaan kosten.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten