Gryphon introduceert router met ESET security

Gryphon heeft, samen met ESET, een nieuwe router ontwikkeld. Het doel van de router is om vooral op te vallen door de implementatie van ESET beveiliging.

Door de ESET technologie in de router te plaatsen, worden apparaten op netwerkniveau beschermd. Niet alleen kan de EDET technologie het dataverkeer filteren, maar het apparaat kan ook het gedrag van aangesloten (IoT) apparaten in de gaten houden. Door machine learning leert het systeem afwijkend gedrag herkennen en kan het daarop aanpassingen maken. Bijvoorbeeld het blokkeren van bepaald verkeer. Zo voorkom je dat jouw slimme koelkast deelneemt aan een DDOS aanval op een Amerikaanse bankā€¦ om maar iets te noemen.

Naast netwerk security bevat de router ook een anti-virus laag, ouderlijk toezicht en WiFi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.