GadgetGear.nl

Gryphon introduceert router met ESET security

Gryphon heeft, samen met ESET, een nieuwe router ontwikkeld. Het doel van de router is om vooral op te vallen door de implementatie van ESET beveiliging.

Door de ESET technologie in de router te plaatsen, worden apparaten op netwerkniveau beschermd. Niet alleen kan de EDET technologie het dataverkeer filteren, maar het apparaat kan ook het gedrag van aangesloten (IoT) apparaten in de gaten houden. Door machine learning leert het systeem afwijkend gedrag herkennen en kan het daarop aanpassingen maken. Bijvoorbeeld het blokkeren van bepaald verkeer. Zo voorkom je dat jouw slimme koelkast deelneemt aan een DDOS aanval op een Amerikaanse bank… om maar iets te noemen.

Naast netwerk security bevat de router ook een anti-virus laag, ouderlijk toezicht en WiFi.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten