Gryphon introduceert router met ESET security

Gryphon heeft, samen met ESET, een nieuwe router ontwikkeld. Het doel van de router is om vooral op te vallen door de implementatie van ESET beveiliging.

Door de ESET technologie in de router te plaatsen, worden apparaten op netwerkniveau beschermd. Niet alleen kan de EDET technologie het dataverkeer filteren, maar het apparaat kan ook het gedrag van aangesloten (IoT) apparaten in de gaten houden. Door machine learning leert het systeem afwijkend gedrag herkennen en kan het daarop aanpassingen maken. Bijvoorbeeld het blokkeren van bepaald verkeer. Zo voorkom je dat jouw slimme koelkast deelneemt aan een DDOS aanval op een Amerikaanse bankā€¦ om maar iets te noemen.

Naast netwerk security bevat de router ook een anti-virus laag, ouderlijk toezicht en WiFi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram