Gerucht: Samsung Galaxy S10 komt met 6 camera’s en 5G

Het is geen geheim dat Samsung aan alle kanten lijkt te worden ingehaald door concurrerende vlaggenschepen. Zelfs qua looks staat de Galaxy S9 / Galaxy Note9 al jaren stil, al zijn het gewoon toptoestellen.

Voor de Samsung Galaxy S10 lijkt Samsung de voorsprong terug te willen halen. Met de Samsung Galaxy A9 zagen we onverwacht een compleet nieuwe cameraopstelling met vier camera’s. Goed nieuws, al was het op een middenklasser. Voor de Galaxy S10 lijkt dit de toekomst.

The Wall Street Journal schrijft dat Samsung momenteel 4 prototypes heeft liggen waar het uit moet kiezen. Het meest extreme model heeft een 6,7 inch display met aan de achterkant 4 camera’s en voor nog eens 2 camera’s. Daarmee lijkt Samsung de cameratechnologie van de Samsung Galaxy A9 2018 over te nemen. Het zou kunnen dat Samsung wel totaal andere camera’s en lenzen gaat plaatsen. Immers zal het merk als doel hebben om weer de beste smartphone camera aan te kunnen bieden.

Eerder deze maand liet Samsung ook een opvouwbar toestel zien. Dat display verwachten we zeker niet in de nieuwe Galaxy S10 series. Als het in een bestaande serie komt, zal het de Galaxy Note10 series zijn, maar er wordt ook veel gesproken over een Galaxy F series.

De Samsung Galaxy S10 series zou ook voorzien worden van 5G ondersteuning. Samsung is altijd enorm vroeg met het ondersteunen van nieuwe netwerken. Denk aan 60GHz WiFi. Dat het nieuwe vlaggenschip 5G zal ondersteunen, mag geen verrassing zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events