GadgetGear.nl

Gerucht: Apple overweegt offline Siri

Apple was één van de eersten die groots inzette op een virtuele assistent. Siri. Net als Apple, maken de concurrenten van Siri gebruik van een snelle cloud om spraak te ontcijferen. Maar Apple wil dat nu anders gaan doen.

De reden dat virtuele assistenten in de cloud worden uitgevoerd heeft alles met de oneindige rekencapaciteit die beschikbaar is online. Hierdoor kunnen opdrachten heel snel worden omgezet. Apple maakt echter enorme sprongen met de rekenkracht op haar tablets en smartphones.

Apple zou nu de opdrachten lokaal willen omzetten bij gebrek aan een internetverbinding. Echter zou het goed kunnen dat de mogelijkheden dan ook worden beperkt. Hoe dan ook, het gaat voor nu vooral om een gerucht van AppleInsider.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten