GadgetGear.nl

Garmin Pay nu ook mogelijk met ABN Amro betaalpassen

Garmin Pay is de eerste contactloze betaaldienst voor smartwatches in Nederland. En terwijl we nog moeten wachten op de diensten van Google en Apple, laat Garmin zien haar voorsprong vast te willen houden.

Garmin Pay lanceerde met de Mastercard van ICS en een aankondiging dat de VISA card van ICS ook snel ondersteund zal worden. Vandaag voegt Garming Pay ook de Meastro betaalpassen van de ABN AMRO bank toe.

Contactloos betalen kan via de vívoactive 3 en de vívoactive 3 Music, de fēnix 5 Plus serie (fēnix 5S Plus, fēnix 5 Plus, fēnix 5X Plus), de Forerunner 645 en 645 Music en de D2 Delta Aviator smartwatch serie (D2 Delta S, D2 Delta, D2 Delta PX).

1 reactie

  • Hoi redactie, Kleine correctie. De betaalpassen van Rabobank zijn ook al al actief sinds de lancering op 30 oktober jl. Nu zijn dus al de (Maestro) betaalpassen van zowel ABN AMRO als Rabobank, als ook alle Mastercards van ICS (o.a. de ABN AMRO Mastercard, Bijenkorf creditcard en sommige ANWB creditcards) geschikt om contactloos mee te betalen via je Garmin smartwatch.

Dennis van Dijk

Mijn passie zit in muziek en entertainment. Deze passie draag ik graag sinds 2012 uit op GadgetGear.nl.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten