Garmin Pay is de eerste contactloze betaaldienst voor smartwatches in Nederland. En terwijl we nog moeten wachten op de diensten van Google en Apple, laat Garmin zien haar voorsprong vast te willen houden.

Garmin Pay lanceerde met de Mastercard van ICS en een aankondiging dat de VISA card van ICS ook snel ondersteund zal worden. Vandaag voegt Garming Pay ook de Meastro betaalpassen van de ABN AMRO bank toe.

Contactloos betalen kan via de vívoactive 3 en de vívoactive 3 Music, de fēnix 5 Plus serie (fēnix 5S Plus, fēnix 5 Plus, fēnix 5X Plus), de Forerunner 645 en 645 Music en de D2 Delta Aviator smartwatch serie (D2 Delta S, D2 Delta, D2 Delta PX).

1 REACTIE

  1. Hoi redactie, Kleine correctie. De betaalpassen van Rabobank zijn ook al al actief sinds de lancering op 30 oktober jl. Nu zijn dus al de (Maestro) betaalpassen van zowel ABN AMRO als Rabobank, als ook alle Mastercards van ICS (o.a. de ABN AMRO Mastercard, Bijenkorf creditcard en sommige ANWB creditcards) geschikt om contactloos mee te betalen via je Garmin smartwatch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.