DJI Osmo Pocket is de handzaamste camera ooit!

Drone specialist DJI introduceert Osmo Pocket: de kleinste 3-assige gestabiliseerde handheld-camera ooit. Profesioneel ogende shots zijn nu mogelijk met een camera systeem wat in de binnenzak past. Zonder de nadelen die de beste actie camera’s nog steeds hebben….

Net nu we de laatste hand leggen aan de GoPro Hero7 review komt DJI met een alternatief; de Osmo Pocket. De Hero7 is een waanzinnige veelzijdige camera dankzij de nieuwe stabilisatie en warpvideo. Maar het blijven elektronische trucs. DJI gaat opent vol de aanval op GoPro. De Osmo is een mechanische gestabiliseerde camera met een heel systeem aan accessoires vanaf de lancering. De Osmo Pocket ontvangen binnenkort een paar dagen ter test. Wij zijn ongelooflijk benieuwd. De specs en filmpjes beloven een revolutie.

 

Mobiel filmen

De iPhoneX veranderde onze film workflow. Samen met de Sennheiser Memory Mic hebben we een hele kleine mobiele filmstudio bij ons. Geen gezeul meer met camera en stavieven. Maar voor bewegende shots blijft het behelpen. DJI heeft de stabilisatie van camera’s enorm verbeterd door de noodzaak die ze zelf hadden voor hun drones. Voor professionele filmers zijn er inmiddels diverse stabilisatie producten van DJI. De Osmo was een eerste consumenten versie. Maar in de praktijk blijft het weer een extra knots in de filmtas. Nu is er dan de Osmo Pocket. Een mini camera met hele indrukwekkende specs. Mobiel filmen belooft echt leuk te worden.

De Osmo Pocket maakt gebruik van de kleinste 3-assige mechanische handheld gimbal van DJI. In realtime past het zich precies aan je bewegingen aan, waarbij je jouw reisvideo of familiegebeurtenis kan veranderen in een filmachtige scène. Waar Hollywood met kranen en rails aan de gang gaat, kan jij nu een zelfde effect bereiken met zo’n miniscule camera met gimbal.

Kwaliteit

Osmo Pocket laat je niet alleen vloeiende, filmische beelden filmen. Met toegang tot verschillende intelligente functies zoals ActiveTrack, Motionlapse en 3×3 Panorama, ontgrendelt Osmo Pocket je creativiteit met indrukwekkende effecten die onmogelijk zijn met smartphones. Foto’s en video beloven verbluffende details, dankzij een 1 / 2.3-inch sensor, 80 ° FOV en f / 2.0 diafragma. De camera kan ook 4K / 60fps video opnemen op 100 Mbps en foto’s op 12 MP met een pixelgrootte van 1,55 μm voor beelden die je trots kan delen en waarschijnlijk zelfs in professionele producties gaat zien.

Systeem en Mimo app

Osmo Pocket bevat een universele poort voor nog meer creativiteit. Deze multifunctionele uitbreidingsinterface verbindt Osmo Pocket met de smartphone, of een steeds groter wordende reeks accessoires.

Naast hardware komt de Osmo Pocket ook met een speciale app om snel fraaie montages te maken. DJI Mimo is een uitgebreide app die intuïtieve, krachtige bewerkingstools biedt voor gebruikers om hun foto’s en video’s te verbeteren. Met hulpmiddelen zoals live HD-weergave tijdens opname, intelligente modi en een platform voor het delen van inhoud, is DJI Mimo een alles-in-één oplossing waarmee u het beste van uw momenten kunt vastleggen, bewerken en delen, direct vanuit uw vingertoppen.

DJI Mimo maakt gebruik van intelligente modi en nieuwe algoritmen om de scène vast te leggen. ActiveTrack herkent en volgt automatisch onderwerpen van jouw keuze en FaceTrack start automatisch in de selfie-modus, waardoor je de hele tijd in het midden van het beeld blijft. Voor elke bestemming is dankzij  meerdere panoramamodi adembenemende landschappen vast te leggen, terwijl Timelapse en Motionlapse de creatieve opties uitbreiden om een ​​onvergetelijke reisvideo te maken.

Wij kunnen niet wachten de Osmo Pocket te testen. Stay tuned…

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.