GadgetGear.nl

Corsair introduceert nieuwe CPU waterkoelingen met RGB

Corsair heeft vandaag twee nieuwe waterkoelers voor PC processors gepresenteerd. Het gaat om de Corsair Hydro Series H100i en de iets luxere Hydro Series H115i. de koeling valt op doordat de RGB verlichting niet alleen in de ventilatoren zit, maar ook in de pomp die op de CPU gaat.

Voor de koeling zijn de waterkoelingen uitgerust met CORSAIR ML PRO RGB ventilatoren. Bijzonder aan deze ventilatoren is dat deze door magneten worden aangedreven en zo potentieel minder geluid produceren. De H100i krijgt twee 120mm ventilatoren mee met een 240mm radiator.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Ook de pomp, die op de processor wordt geplaatst, is voorzien van vier RGB zones. In totaal bevat zo’n koeler dan 24 LED’s. Met de Corsair iCue app, kunnen deze worden aangestuurd.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten