Corsair introduceert nieuwe CPU waterkoelingen met RGB

Corsair heeft vandaag twee nieuwe waterkoelers voor PC processors gepresenteerd. Het gaat om de Corsair Hydro Series H100i en de iets luxere Hydro Series H115i. de koeling valt op doordat de RGB verlichting niet alleen in de ventilatoren zit, maar ook in de pomp die op de CPU gaat.

Voor de koeling zijn de waterkoelingen uitgerust met CORSAIR ML PRO RGB ventilatoren. Bijzonder aan deze ventilatoren is dat deze door magneten worden aangedreven en zo potentieel minder geluid produceren. De H100i krijgt twee 120mm ventilatoren mee met een 240mm radiator.

Ook de pomp, die op de processor wordt geplaatst, is voorzien van vier RGB zones. In totaal bevat zo’n koeler dan 24 LED’s. Met de Corsair iCue app, kunnen deze worden aangestuurd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.