Apple Music komt naar Amazon Echo

Apple’s slimme speaker kent één probleem. Met het hoge prijskaartje zet niet iedereen de speaker in iedere kamer. Jammer voor Siri, maar voor Apple Music is er nu wel een goedkoper alternatief. Namelijk speakers met Alexa ondersteuning.

Vanaf 17 december gaat de ondersteuning live in de VS. Hoe snel andere versies van Echo speakers Apple Music kunnen spelen is nog niet bekend. Via Alexa kun je zowel naar tracks en artiesten vragen als naar albums en playlists. Apple Music komt als skill beschikbaar voor Alexa. Na Siri is Alexa dus de tweede virtuele assistent met toegang tot de dienst van Apple.

Kun je Apple Music nu op iedere speaker met Alexa kwijt? De blogpost is wel heel specifiek over Echo speakers. Of de dienst op Sonos One en andere speakers zal werken, kunnen we nu nog geen uitspreken over doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram