GadgetGear.nl

Apple Music komt naar Amazon Echo

Apple’s slimme speaker kent één probleem. Met het hoge prijskaartje zet niet iedereen de speaker in iedere kamer. Jammer voor Siri, maar voor Apple Music is er nu wel een goedkoper alternatief. Namelijk speakers met Alexa ondersteuning.

Vanaf 17 december gaat de ondersteuning live in de VS. Hoe snel andere versies van Echo speakers Apple Music kunnen spelen is nog niet bekend. Via Alexa kun je zowel naar tracks en artiesten vragen als naar albums en playlists. Apple Music komt als skill beschikbaar voor Alexa. Na Siri is Alexa dus de tweede virtuele assistent met toegang tot de dienst van Apple.

Kun je Apple Music nu op iedere speaker met Alexa kwijt? De blogpost is wel heel specifiek over Echo speakers. Of de dienst op Sonos One en andere speakers zal werken, kunnen we nu nog geen uitspreken over doen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten