GadgetGear.nl

AOC presenteert haar G2590PX/G2 Esports monitor

Deze nieuwe gaming monitor is een speciale uitvoering in licentie van G2 Esports. De 24 inch monitor is gebouwd op basis van een 24,5 inch display met een snelheid van 144Hz en ondersteuning voor Free Sync.

De 24,5 inch grote AOC G2590PX/G2 heeft met haar 144Hz een responsetijd van 1ms. AOC heeft voor een TN paneel gekozen met een 16:9 beeldverhouding. Het paneel werkt op Full HD (1920×1080). Ook is de behuizing van een strakke print en rode accenten voorzien.

De AOC G2590PX/G2 gaat €369 kosten.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten