GadgetGear.nl

Samsung zet 4 camera’s achterop de Galaxy A9 2018

Normaal lijkt nieuwe cameratechnologie van Samsung echt voorbehouden aan de vlaggenschip series. Maar de camera van de Galaxy S9 was maar marginaal beter dan van de S8. En de Galaxy Note9 bood min of meer dezelfde goede ervaring.

Met Huawei op het punt om haar Mate 20 te presenteren komende week, lijkt Samsung haar best te doen om even te laten zien dat het ook bijzondere camera smartphones kan maken. Zo krijgt de A9 maarliefst 4 camera’s achterop. Samsung heeft hier dé primeur te pakken.

De standaard camera meet 24 megapixels en wordt ondersteund door een 5 megapixels diepte camera. Die laatste wordt onder anderen gebruikt voor mooie blurs. Daarnaast krijg je een 2x optische zoomlens van 10 megapixels en een 120-graden ultra groothoek van 8 megapixels.

Door iedere lens een eigen functie te geven, legt de Samsung Galaxy A9 op papier in de drie genoemde situaties dus altijd een strak plaatje vast. Bovendien komen smartphones op deze manier steeds dichter bij de functionaliteit van een DSLR, of beter nog, systeemcamera.

Naast de naam, is ook het prijskaartje van €599 een sterke indicator dat we het hier niet over een vlaggenschip toestel van Samsung hebben. En dat kan een groot voordeel zijn voor liefhebbers van fotografie met een kleinere portemonnee. Natuurlijk zit er dan ook een keerzijde aan het prijskaartje. Met de Qualcomm Snapdragon 660 draait het systeem op een middenklasse chipset.

En dan is er nog een mooie primeur. Zeker voor de middenklasse. Niet alleen wordt het toestel standaard met 6GB werkgeheugen en 128GB opslag geproduceerd. Er komt ook een 8GB variant. Samsung produceerde pas met de komst van de Galaxy Note9 de eerste toestellen met 8GB werkgeheugen. Deze hoeveelheid werkgeheugen zorgt ervoor dat je met gemak foto’s maakt en bewerkt. Ook het monteren van video’s op het toestel zou weleens heel goed kunnen gaan.

kopen
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten