Nieuw Apple iPad Pro ontwerp gelekt

iPad Pro 2018

De iPad ziet er al jaren, min of meer hetzelfde uit, Met de nieuwe iPad Pro lijkt dit te veranderen. Er zijn nieuwe ontwerpen gelekt die enorme veranderingen aan het ontwerp van de iconische tablets laat zien.

Niet alleen komt Apple opnieuw met twee formaten, maar we zien ook een veel dunnere rand. Apple kiest nu ook voor afgeronde hoeken. Tenminste, als de geruchten kloppen. Wat je ziet zijn renders, gemaakt door 9to5mac en daar zitten ze doorgaans heel dicht op de waarheid.

iPad Pro 2018

Het display heeft geen inkeping, zoals de iPhone’s dit hebben. De rand biedt voldoende ruimte voor alle sensoren. De rand van de iPad is nu ook rechter dan bij vorige generaties en… er zijn geruchten dat Apple de Lightning plug eindelijk dumpt voor het universele USB-C. Hetzelfde USB-C dat ook in de nieuwe MacBook modellen aanwezig is.

Apple is nog steeds de belangrijkste speler op de tablet markt. Met op grote afstand Samsung en op grote afstand daaronder de rest van de partijen. Hoewel iOS altijd al anders is geweest, kan Apple hier ook qua design weer eens een groot verschil maken met de rest van de markt. Bovendien zien de oudere iPad’s er ineens ook echt oud uit.

De nieuwe iPad Pro wordt mogelijk 30 oktober gepresenteerd in New York, een dag na de presentatie van de OnePlus 6T, eveneens in New York.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.