\r\n\r\nZou LG hierin slagen, dan zou het maar zo kunnen dat we de G-series zien ontpoppen tot een voorloper in de mobiele industrie. Of wordt dit toch weer de V-series waar LG al jaren experimenteert met displays.\r\n\r\nSamsung is al enkele jaren bezig met buigbare displays, maar heeft deze tot nu toe niet in een daadwerkelijk product laten zien. Bij LG gaat dit heel anders. Zo presenteerde het bedrijf al eens een buigbare TV die je letterlijk op de muur moest plakken.\r\n\r\nOverigens zit China de twee al op de hielen. Huawei\u2019s Richard Yu bevestigde afgelopen maand ook aan een smartphone met een buigbaar display te werken."}
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Komt LG met een opvouwbare smartphone in januari?

Tijdens grote beurzen als de IFA en de CES liggen de Koreanen iedere keer weer met elkaar in de clinch. Beiden strijdend voor de primeur. LG heeft er de laatste jaren ook een handje van haar verrassingen op tijd wereldkundig te maken. Desnoods via een lek. Zo ook nu.

Via de doorgaans betrouwbare lekker Evan Blass komt belangrijk nieuws over LG naar buiten. Het bedrijf zou van plan zijn om tijdens de CES haar eerste opvouwbare smartphone te presenteren. Een smartphone met een scherm dat je kunt dubbelvouwen. Zo heb je potentieel een tablet in jouw broekzak.

Zou LG hierin slagen, dan zou het maar zo kunnen dat we de G-series zien ontpoppen tot een voorloper in de mobiele industrie. Of wordt dit toch weer de V-series waar LG al jaren experimenteert met displays.

Samsung is al enkele jaren bezig met buigbare displays, maar heeft deze tot nu toe niet in een daadwerkelijk product laten zien. Bij LG gaat dit heel anders. Zo presenteerde het bedrijf al eens een buigbare TV die je letterlijk op de muur moest plakken.

Overigens zit China de twee al op de hielen. Huawei’s Richard Yu bevestigde afgelopen maand ook aan een smartphone met een buigbaar display te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.