GadgetGear.nl

Garmin eerste met betalingen via smartwatch in Nederland

Terwijl Google druk bezig is met de voorbereidingen voor Google Pay in Nederland, is Garmin ze duidelijk een stapje voor. Met haar smartwatches is het al mogelijk om betalingen te verrichten.

Net als bij de contactloze betaalpassen, maakt het slimme horloge contact via NFC. Hierna wordt de betaling meteen goedgekeurd. De dienst heeft de naam Garmin Pay meegekregen.

De dienst is niet met alle passen compatible. Zo worden nu alleen Meastro passen van de ABN en Rabobank geaccepteerd. Daarnaast kun je ook een Master Card van ICS aan Garmin Pay koppelen. Bij deze lancering zijn al tien modellen van Garmin geschikt voor de dienst.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten