Dune HD introduceert drie 4K mediaplayers

Mediaplayer fabrikant Dune HD heeft dit weekend drie nieuwe 4K mediaspelers geïntroduceerd. Het gaat om de Dun HD Pro 4K Plus, Max 4K en Ultra 4K modellen. Zoals de naam doet vermoeden, gaat het in alle gevallen om 4K modellen.

Dune HD Pro 4K Plus

De Dune HD Pro 4K Plus is een mediaplayer met een eigen HDD rack en op basis van passieve koeling. Geen ventilatorgeluiden dus wanneer je naar een 4K film aan het kijken bent. Het systeem draait op de RealTek RTD1295 chipset met 2GB werkgeheugen en 16GB flash opslag. Je krijgt op dit systeem een USB-C USB 3.0 poort en drie USB 2.0 poorten. Er zit een bedrade LAN aansluiting op en je krijgt een SD kaartslot.

Dune HD Max 4K

De Dune HD Max 4K is een fors grotere mediaplayer, gericht op de audiofiel. In deze passief gekoelde kast is ruimte voor twee HDD’s. Ook is er een tweede HDMI output zodat je kunt schakelen tussen TV en projector (om maar iets te noemen). Ook krijg je Hi-Fi digitale uitgangen. Verdere specificaties zijn redelijk gelijk aan het Pro 4K Plus model.

Dune HD Ultra 4K

Het vlaggenschip is de Dune HD Ultra 4K. Deze beschikt ook over een high-end audio DAC en een hoofdtelefoon versterker. Deze zijn gebaseerd op de SABRE PRO ES9038PRO DAC en een XMOS audio processor. Deze kan ook DSD tracks afspelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.