Dit is de Porsche Design Huawei Mate20 RS

Huawei presenteerde zojuist haar vierde smartphone die is ontwikkeld met Porsche Design. De tweede dit jaar zelfs. De Mate20 RS is opnieuw het luxepaardje dat mogelijk niet naar Nederland komt.

De Porsche Design Huawei Mate20 RS is voorzien van dezelfde matrix camera die ook in de nieuwe mate20 series zit. Maar natuurlijk is er veel meer. Dat begint natuurlijk met luxe materiaalgebruik en design.

Zo is de achterkant gemaakt van glas en leder voor het luxe design. Beiden hebben ronde randen. Het leder zorgt bovendien voor grip op de Android smartphone. ook in dit toestel ligt de grote 4.200mAh accu van Huawei.

De vorige Porsche Design smartphone bevatte als eerste een vingerafdrukscanner onder het display. Dit is herhaald in het display ontwerp van de Mate20 RS. Daarbij zijn ook de randen dunner om meer display te kunnen laten zien.

Dit is het eerste Kirin 980 toestel met 8GB aan werkgeheugen. Daarnaast krijg je 256GB of 512GB opslagruimte. Je krijgt standaard het hoesje, een snellader en alle andere luxe die je bij het toestel mag verwachten. Het toestel verschijnt in het rood en zwart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram