Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit is de LG V40 ThinQ en nieuwe smartwatch

LG heeft gisteren haar nieuwe vlaggenschip gepresenteerd. De LG V40 ThinQ. De V lijn stond altijd bekend om vernieuwende displays. Nu gaat het om 5 camera’s. En dan is er nog de Android Wear watch met echte wijzers.

LG V40 ThinQ

LG richt zich dit jaar dan niet op een vernieuwend display, je krijgt wel een vernieuwende camera van LG. In totaal zitten er vijf in het toestel. Zo krijg je achterop een 12 megapixel camera, een 16 megapixel groothoek camera en ook nog een 12 megapixel zoomlens met 2x zoom. Door een zoomlens toe te voegen volgt LG het Chinese Huawei dat ook drie camera’s achterop plaatste. Aan de voorkant maak je met een 8+5 megapixel camera als het goed is, hele strakke selfies.

De LG V40 draait op de Qualcomm Snapdragon 845 chipset met een mooie 6GB aan werkgeheugen. De 3.300mAh accu is ook niet te zuinig en trekt je naar verwachting de dag gemakkelijk door. Het toestel kan draadloos worden opgeladen.

LG Watch W7 met fysieke wijzers

LG komt met haar eerste smartwatch met echte wijzers in het midden. Hiervoor maakt het een klein gaatje in het display, zoals MyKronoz dit ook doet. Het 1,2 inch display onder de wijzers heeft een resolutie van 360×360 pixels. LG claimt een accuduur van 7 dagen. Mogelijk door het display het grootste deel van de dag uit te laten.

Beschikbaarheid

De Nederlandse beschikbaarheid van beide gadgets is nog onbekend. IN de VS gaat de LG V40 ThinQ $900 kosten en de LG Watch W7 $450.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.