GadgetGear.nl

Dit is de LG V40 ThinQ en nieuwe smartwatch

LG heeft gisteren haar nieuwe vlaggenschip gepresenteerd. De LG V40 ThinQ. De V lijn stond altijd bekend om vernieuwende displays. Nu gaat het om 5 camera’s. En dan is er nog de Android Wear watch met echte wijzers.

LG V40 ThinQ

LG richt zich dit jaar dan niet op een vernieuwend display, je krijgt wel een vernieuwende camera van LG. In totaal zitten er vijf in het toestel. Zo krijg je achterop een 12 megapixel camera, een 16 megapixel groothoek camera en ook nog een 12 megapixel zoomlens met 2x zoom. Door een zoomlens toe te voegen volgt LG het Chinese Huawei dat ook drie camera’s achterop plaatste. Aan de voorkant maak je met een 8+5 megapixel camera als het goed is, hele strakke selfies.

De LG V40 draait op de Qualcomm Snapdragon 845 chipset met een mooie 6GB aan werkgeheugen. De 3.300mAh accu is ook niet te zuinig en trekt je naar verwachting de dag gemakkelijk door. Het toestel kan draadloos worden opgeladen.

LG Watch W7 met fysieke wijzers

LG komt met haar eerste smartwatch met echte wijzers in het midden. Hiervoor maakt het een klein gaatje in het display, zoals MyKronoz dit ook doet. Het 1,2 inch display onder de wijzers heeft een resolutie van 360×360 pixels. LG claimt een accuduur van 7 dagen. Mogelijk door het display het grootste deel van de dag uit te laten.

Beschikbaarheid

De Nederlandse beschikbaarheid van beide gadgets is nog onbekend. IN de VS gaat de LG V40 ThinQ $900 kosten en de LG Watch W7 $450.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten