Het is niet ongewoon dat bedrijven journalisten bij elkaar weg proberen te kapen. We zien dit veel bij beurzen als de IFA waar presentaties bewust uitlopen dan wel later beginnen. Nu blijkt Apple in de weg te zitten voor OnePlus

En het leuke is, daar doet OnePlus niet zo moeilijk over. Beide evenementen zijn in New York en OnePlus schuift haar evenement gewoon een dag naar voren. De OnePlus 6T zal nu op 29 oktober gepresenteerd worden in plaats van 30 oktober. Bijkomend voordeel voor OnePlus is dat mogelijk meer journalisten naar het event komen. Het is immers slechts een kwestie van een dag eerder in New York aankomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.