GadgetGear.nl

AVM introduceert de FRITZ!Box 7530 instap router voor het smart home

AVM heeft vandaag haar FRITZ!Box 7530 gepresenteerd. De FRITZ!Box 7530 is een instaprouter die enorm volledig is. Maar het belangrijkste is de ondersteuning voor Supervectoring 35b waardoor DSL gebruikers nog meer snelheid krijgen.

Met Supervectoring 35b, kan de nieuwe FRITZ!Box 7530 nu ook met de 35MHz band in plaats van 17MHz overweg. Daarmee zijn downloadsnelheden van 300 megabit mogelijk en uploadsnelheden van 50 megabit. Mits jouw provider hiermee overweg kan. Ook krijg je vier gigabit LAN aansluitingen.

De FRITZ!Box 7530 beschikt over dual-band WiFi (866+400Mb/s) en ondersteund mesh WiFi. Ook ULE smart home sensoren en schakelaars kunnen via de router worden aangestuurd. Deze ULE producten hoeven niet van AVM zelf te zijn, maar kunnen ook van merken als Vtech en Gigaset komen.

De router draait op Friz!OS 7. Daarmee kan de router ook geconfigureerd worden als mediaserver.

Beschikbaarheid

De FRITZ!Box 7530 gaat €149 kosten.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten