AVM introduceert de FRITZ!Box 7530 instap router voor het smart home

AVM heeft vandaag haar FRITZ!Box 7530 gepresenteerd. De FRITZ!Box 7530 is een instaprouter die enorm volledig is. Maar het belangrijkste is de ondersteuning voor Supervectoring 35b waardoor DSL gebruikers nog meer snelheid krijgen.

Met Supervectoring 35b, kan de nieuwe FRITZ!Box 7530 nu ook met de 35MHz band in plaats van 17MHz overweg. Daarmee zijn downloadsnelheden van 300 megabit mogelijk en uploadsnelheden van 50 megabit. Mits jouw provider hiermee overweg kan. Ook krijg je vier gigabit LAN aansluitingen.

De FRITZ!Box 7530 beschikt over dual-band WiFi (866+400Mb/s) en ondersteund mesh WiFi. Ook ULE smart home sensoren en schakelaars kunnen via de router worden aangestuurd. Deze ULE producten hoeven niet van AVM zelf te zijn, maar kunnen ook van merken als Vtech en Gigaset komen.

De router draait op Friz!OS 7. Daarmee kan de router ook geconfigureerd worden als mediaserver.

Beschikbaarheid

De FRITZ!Box 7530 gaat €149 kosten.

FRITZ!Box 7530 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

FRITZ!Box 7530 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl