Apple’s TV dienst komt naar 100+ landen

Apple TV

Apple werkt al enkele jaren aan een eigen alternatief voor Netflix. Met Apple Music bezit het bedrijf al een enorm streaming aanbod en video zou alleen maar een logische uitbreiding zijn.

Apple zal naar verwachting, haar TV dienst in 2019 lanceren in de VS. Datzelfde jaar zou de dienst volgens The Information ook naar andere landen komen. Er zouden meer dan 100 landen op de roadmap van Apple staan al is de kans groot dat ze niet allemaal al in 2019 live zijn.

Een ander gerucht gaat dat Apple niet alleen flink in eigen content investeert, maar deze eigen content gratis beschikbaar zal stellen aan iOS gebruikers. Voor content van studio’s als HBO moet dan nog wel worden betaald. Momenteel zou Apple 20 series in ontwikkeling hebben waarvoor het bedrijf 1 miljard dollar zou hebben gereserveerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.