GadgetGear.nl

AMD introduceert nieuwe tweede generatie Ryzen Threadripper processors

AMD zit vol achter Intel aan. Wist het met de Ryzen processors al een flinke klap uit te delen aan Intel, kwam het vorig jaar met de tweede generatie Threadripper CPU’s. CPU’s met zoveel cores dat ook software makers er nog even aan moeten wennen.

Met de 2970WX introduceert AMD een processor met 24 cores en 48 threads. Met de Threadripper 2970X komt er ook een lichtere variant met ‘slechts’ 12 cores en 24 threads. Deze nieuwe, zware processors worden in de VS voor $649 verkocht. Dat wil zeggen, dat prijskaartje hangt aan de 2970X. Daarmee is AMD in verhouding een stuk goedkoper dan Intel voor zo’n berg rekenkracht en dat zal streamers, gamers en creatives zeker aanspreken.

3 reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten