Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Ziggo Go binnenkort op Android- en Apple TV

Het lijkt erop dat Ziggo Go zeer binnenkort een stuk gemakkelijker in gebruik gaat worden. Hoewel er al een tijdje Chromecast ondersteuning in zit, kun je binnenkort de service direct gebruiken vanaf Android TV en Apple TV.

VodafoneZiggo werkt nu nog intern aan de apps, maar het testen door consumenten is niet ver weg mee. Het platform van Ziggo Go is gebouwd op basis van de techniek van het internationale LibertyGlobal. Binnen Ziggo Go kunnen Ziggo klanten ook gebruik maken van het vroegere HBO Go. Daarin zitten onder anderen topseries als Game of Thrones en Boardwalk Empire. Ook wij kunnen niet wachten op de uitrol van deze twee nieuwe Ziggo Go apps.

2 reacties

  1. En hoe weten jullie dat dan? Hebben jullie een nieuwsbrief van Ziggo ontvangen daarover of gokken jullie het op basis van de eerdere berichtgeving een half jaar geleden. Een bron zou fijn zijn 🙂

    1. We werden getipt door een medewerker van Ziggo. Wie vermelden we niet, maar het is voor ons een geloofwardige tip. Zoals vermeld gaat het om een interne aangelegenheid. Details over wanneer dit exact voor de consument beschikbaar is had ons contact ook nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.