Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nintendo introduceert Poké Ball Plus en Pokémon Switch consoles

Pokémon: Let’s Go komt eraan en Nintendo viert dit met een wel heel bijzondere hardware line-up. Zo komen er speciale bundels met een aangepaste versie van de Nintendo Switch en lanceert Nintendo de Poké Ball controller.

Nintendo Switch bundels

Met de komst van Pokémon: Let’s Go, Pikachu! En Pokémon: Let’s Go, Eevee! krijgen beide games een eigen bundel met de Nintendo Switch. In beide gevallen krijg je een Nintendo Switch met op de dock zowel Pikachu als Eevee. Ook krijgen beiden een aangepaste set Joy-Con controllers mee in de kleuren van de twee Pokémon. De variant die je koopt bepaalt alleen of je de Pikachu of Eevee versie van de game in de verpakking hebt zitten.

Poké Ball Plus

Ook in de verpakking, is de Poké Ball Plus controller. Dit is zowel een Poké Ball als een controller in één. De Poké Ball Plus gooi je in de games als een echte Poké ball op de verschillende Pokémon die je kunt vangen. Natuurlijk levert Nintendo een polsbandje mee om te voorkomen dat je de bal echt richting de TV gooit ;-).

De Poké Ball bevat een analoge stick, geluid, licht en trileffecten. De Poké Ball Plus werkt ook samen met Pokémon Go. Dan kan de bal onderweg alarmpjes geven als er Pokémon in de buurt zitten. Ook dan kun je hem gebruiken om de bal in de game te gooien. Opladen doe je via USB-C. De 220mAh accu is in 3 uur volledig geladen.

De twee nieuwe Switch games verschijnen ook in bundel met de Poké Ball, zonder de Nintendo Switch console.

Let's Go Pokémon kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.