GadgetGear.nl

Nieuwe Content Aware Fill voor Photoshop CC

We gebruiken hem ontzettend veel binnen GadgetGear, de content aware fill van Photoshop. Wanneer we bij een review iets teveel stof op een smartphone hebben zitten of iets in het beeld zien dat stoort, halen we het weg. En dat gaat niet altijd zoals gewenst.

Zelfs wanneer we een foto hebben met een product op een egale achtergrond, weet de huidige Content Aware Fill nog best veel fouten te maken. No (ik denk) zo’n vijf jaar komt Adobe met een geavanceerdere versie van Content Aware Fill.

In plaats van simpelweg te vullen, kun je nu aangeven welke delen van de foto genegeerd moeten worden bij het vullen. Of welke delen juist belangrijk zijn. Bijvoorbeeld om een patroon te herstellen. In onderstaand filmpje laat Adobe zien wat deze nieuwe functie kan.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten