Nieuwe Content Aware Fill voor Photoshop CC

We gebruiken hem ontzettend veel binnen GadgetGear, de content aware fill van Photoshop. Wanneer we bij een review iets teveel stof op een smartphone hebben zitten of iets in het beeld zien dat stoort, halen we het weg. En dat gaat niet altijd zoals gewenst.

Zelfs wanneer we een foto hebben met een product op een egale achtergrond, weet de huidige Content Aware Fill nog best veel fouten te maken. No (ik denk) zo'n vijf jaar komt Adobe met een geavanceerdere versie van Content Aware Fill.

In plaats van simpelweg te vullen, kun je nu aangeven welke delen van de foto genegeerd moeten worden bij het vullen. Of welke delen juist belangrijk zijn. Bijvoorbeeld om een patroon te herstellen. In onderstaand filmpje laat Adobe zien wat deze nieuwe functie kan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram